dinsdag 4 december 2012

Gouden tip voor Sinterklaas: Geefpapier

Met Geefpapier (http://www.geefpapier.nl/)  geef je dubbel: een mooi verpakt cadeau aan de ontvanger en een bijdrage aan het goede doel. Minimaal de helft van de opbrengst van Geefpapier gaat direct naar het goede doel. Dat geeft een goed gevoel!

Geefpapier is speciaal ontworpen inpakpapier, in handige vellen van 30x50cm om thuis jouw cadeautjes mee in te pakken. Genoeg voor het inpakken van een boek, twee cd's of vier paar sokken. Daarnaast zit er een leuk kaartje bij wat je erbij kunt inpakken, met meer informatie over Geefpapier en het goede doel.
In onze webshop kun je vandaag de dag drie pakketjes Geefpapier bestellen: van 6, 12 of 30 vellen. Uiteraard zitten hier even zoveel kaartjes bij. Hoe groter het pakket Geefpapier is dat je koopt, hoe meer procent van het aankoopbedrag naar het goede doel gaat. Geefpapier wordt in twee dagen thuisbezorgd.

Momenteel steun je met Geefpapier 3FM Serious Request en daarmee het Rode Kruis. Na de Serious Request actie houden we het Rode Kruis als goed doel.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten