maandag 18 mei 2009

Ilse media lanceert Hier

Waar vind ik parkeerplaatsen in Amsterdam, welke film draait er in de bioscoop om de hoek, en zijn er toevallig vrienden in de buurt? Ilse media lanceert http://www.hier.nl/, een dienst voor de mobiele telefoon die op basis van je locatie direct op een plattegrond toont wat er in de buurt te doen is.

Op hier.nl kun je overzichtelijk op een kaart zien wat er in jouw actuele omgeving te doen is en waar je vrienden zijn. Daarnaast kun je je eigen favoriete locaties, foto's en reviews toevoegen en delen met je contacten. Hier.nl werkt op basis van GPS en locatiebepaling via zendmasten, waardoor je direct over handige en bruikbare informatie uit jouw omgeving beschikt. Je kunt ook handmatig je locatie aangeven en aan- of uitzetten.

Hier.nl is in de eerste plaats een mobiele applicatie, maar is ook te gebruiken via een mobiele website of gewoon via de pc. Hier.nl is gratis beschikbaar via een mobiele applicatie voor Nokia-, SonyEricsson- en Blackberry toestellen en via een mobiele website voor alle andere toestellen met een internetverbinding. Binnenkort is hier.nl ook beschikbaar op Windows Mobile, iPhone en Android toestellen.
Maar let op, binnen hier.nl zijn drie mogelijkheden qua JOUW zichtbaarheid. Je kan jezelf publiek online zetten, gewoon online en undercover. Als je jezelf op online zet zien alleen je contacten je. Zet je, jezelf op undercover ben je voor niemand zichtbaar. Je kan je zichtbaarheid veranderen bij Instellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten