maandag 16 maart 2009

Tundun's Tips 3

  • Opvouwbare lunchbox
    Voor wie regelmatig op pad is en lunch meeneemt is de opvouwbare lunchbox ideaal. De goedgevulde lunchbox neemt veel plek in, maar als hij leeg is, vouw je hem gemakkelijk op.
    Hij is verkrijgbaar in twee maten en in diverse leuren op http://www.motifive.nl/index.htm
  • Persoonlijkere voicemail
    Greetinq voicemail, een initiatief van de TU Delft, komt met een geweldig uitbreiding van je voicemail. Nu kun je meerdere begroetingen instellen! Hierdoor kun je een informele begroeting instellen voor voor vrienden ("Hoi Jan, ik ben ff bezig, bel je zo terug!"), een Engelse voor buitenlandse relaties ("Dear Bill Gates, I'm very busy with your project so I can't pick up the phone, but will call you back very soon") of niet-Nederlandstalige vrienden en een speciale begroeting voor je vriendin/vriend (’Schat, ik hou van je!’). Het voicemailsysteem herkent welk nummer er belt (of vanuit welk land iemand belt) en speelt de juiste begroeting af. Zo kun je dus iedereen de aandacht geven die hij of zij nodig heeft.
  • Online afspraken maken

    Tegenwoordig plannen we steeds meer en als we afspraken willen maken met meerdere tegelijk, dan wordt het vaak lastig. Waarschijnlijk ben je al bekend met de handige tool datumprikker.nl voor het maken van afspraken met je familie, vrienden, kennissen of zakelijke contacten. Daar is nu Sort of date bijgekomen. Het is nog een bètaversie (soort testversie), maar al zeker te gebruiken. Beide tools zijn gratis, maar in tegenstelling tot Datumprikker, hoef je bij Sort of date geen account te hebben, én er is ook een Engelstalige versie!
    Een alternatief is: http://busybees.nu/

    Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten