maandag 13 februari 2012

Tundun Tips 21

Drie nieuwe tips deze maand:

1. Beveilig je smartphone en laptop
Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar toch... Prey biedt controle over je laptop en smartphone (Iphone en Android) nadat hij gestolen is. Na de installatie maak je een account aan. Vanaf dat moment kan je je eigen laptop en telefoon volgen. Zodra hij gestolen is, kun je de bediening uitzetten, een foto maken van de dader, met GPS kijken waar het apparaat is en zelfs zien welke bestanden worden aangepast. Al deze informatie kan ervoor zorgen dat je het apparaat weer terug krijgt. Tot die tijd kun je in ieder geval het apparaat blokkeren, zodat niemand bij je persoonlijke bestanden kan komen.

2. Goedkoper tanken
De olieprijzen worden steeds duurder. Dus voor wie op de kleintjes wil letten, gebruikt benzine-Jip, een app om eenvoudig op je i-Phone te zien waar je in de buurt het goedkoopst benzine kunt tanken. De benzine-Jip is op dit moment alleen beschikbaar voor de iPhone, maar ze beloven binnenkort een uitbreiding van de mogelijkheden.

3. Halverwege afspreken
YOUPSA is de snelle en innovatieve internettool om slim halverwege af te spreken. Waarom zou je altijd op kantoor afspreken? Het is veel handiger om op een mooie plek, niet te ver van huis, met lekkere koffie, in een inspirerende omgeving je zakendeals te sluiten. Dat scheelt veel tijd en veel geld: http://www.youpsa.nl/
Youpsa is natuurlijk ook te gebruiken met je mobiel:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten