maandag 16 februari 2009

Tundun's Tips 2

Hier volgt een tweede serie met handige links:
  • LinkedIn zit de laatste maanden behoorlijk in de lift en is inmiddels een onmisbare tool om te netwerken. Niet alleen verlies je hiermee je contacten niet meer uit het oog als ze van baan switchen (als ze hun profiel bijwerken natuurlijk), maar je kunt nu ook verlorengegane contacten herstellen. LinkedIn wordt ook steeds vaker gebruikt door werving & selectiebureaus om je te benaderen voor een baan of een project (mits je hebt aangegeven in je preferenties dat je hiervoor openstaat). Aanmelden is gratis. Stuur ons ook meteen een uitnodiging :-)
  • Tuxx is een geweldige zakelijke informatiebron. Ben je op zoek naar een overzicht van de schoolvakanties in Nederland, de posttarieven in het buitenland of een overzicht van de toetscombinaties van speciale tekens, je vind het op Tuxx, maar ook lengte-, gewicht-, oppervlakte-, volume- en inhoud conversies of functienamen van beroepen in het Engels, Duits Frans en Spaans of aanspreektitels. Scheelt zoektijd!
  • You send it is een gewldig hulpmiddel wanneer je grote files moet versturen. De ontvanger ontvangt een email als het bestand beschikbaar is voor download. Het bestand blijft 7 dagen beschikbaar voor de ontvanger. De Lite versie is gratis en perfect voor diegene die deze service niet vaak zal gebruiken en dan een file van maximaal 100 MB upload.

Weet jij nog een leuke tip? Laat een bericht achter of mail de tip naar info@tunduncommunicatie.com. Dan voegen we die toe en maken het elkaar zo een stuk gemakkelijker :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten